Partnerbyte för svenska swingers

Psst! Ska vi byta partner?

Registrera för att kontakta Swingersklubben medlemmar!

Födelsedatum:

Menade du user@domain.com ×

Sverige

Jag är över 18 år. Jag bekräftar att jag har läst och samtycker till användarvillkoren, integritetspolicyn och Cookie policyn. Jag samtycker också till att få nyhetsbrev per e-mail, kontouppdateringar, speciella erbjudanden och kommunikation från datorskapade profiler, vilka är riktade till mina intressen, och är skickade av swingersklubben.se.

Steg 1
swingersklubb
Träffa ett par
Steg 2
svenska swingers
Byta partner
Steg 3
partnerbyte
Njut

En swingersklubb för svenska swingers

Det är inte ovanligt att man någon gång i sitt förhållande vill krydda till sitt sexliv med hjälp av ett partnerbyte. Swinging som det också kallas är idag så populärt att det finns ett antal mindre lokala parklubbar för partnerbyte spridda på olika orter i landet. Men tack vare webben har livet blivit mycket enklare för svenska swingers. Swingersklubben använder den kraft som Internet erbjuder och samlar svenska swingers på en gemensam plats istället för mindre lokala parklubbar.


Swingers från hela Sverige finns bland våra medlemmar. Söker du ett par i Stockholm, Göteborg, Malmö? Hos oss kan du hitta ett par nära dig. Med hjälp av sedvanliga funktioner som profilsidor, sökfunktioner, chatt m.m. kan du enkelt ta kontakt med de par du/ni finner intressanta.


Välkommen in i den sexliberala värmen! Vi hoppas att du ska trivas hos Sveriges bästa mötesplats för svenska swingers!


Partnerbyte

Men vad innebär en partnerbyte i praktiken? Swingersklubben är en parklubb där du tillsammans med övriga inblandade sätter gränserna. Exakt hur det skall gå till är upp till er. Men utan att gå in på detaljer och väldigt förenklat kan man kan säga att ett partnerbyte innebär följande. Två par träffas och byter för tillfället sexpartner med varandra. Efter en trevlig stund går man hem igen med sin ursprungliga partner.


Swingersklubb - Inte endast för par

Många gånger kan man tro att en swingersklubb endast är för par. Det är ju inte så konstigt eftersom en swingersklubb även brukar kallas parklubb. Men så är faktiskt inte fallet. Många parklubbar är faktiskt öppna för singelmän och singelkvinnor. Detta då det även finns par som söker endast en extra person för att förgylla deras natt. Även vid större event kan det vara trevligt med några singlar för att röra om i smeten. Med det sagt välkomnas givetvis även singlar till Swingersklubben.